İstanbul'daki üyeler buluşup bir halısaha maçı yapalım diyorum. Şu ana kadar unicorn ve Cem Gören gelirim dedi, 3 olduk yani. 11 kişi daha çıkarsa hayata geçirebiliriz bu organizasyonu. Ayrı konu açmayacaktım aslında ama herkesin haberi olsun diye açtım, kralkartal turnuva konusunda arada kaynamasın.
Ynt: KralKartal Halısaha Organizasyonu | İstanbul Ortak gün bulmak zor biraz, ben bu yüzden çok ümitli değilim aslında. Ama bir organizasyon yapalım artık, gelirim deyip gelmemeler olmasın. Kaç yıldır yazıyoruz forumda, toplu bir organizasyon yapıp neden görüşmüyoruz anlamış değilim. Haydi herkes atağa
Ynt: KralKartal Halısaha Organizasyonu | İstanbul Ortak bi şehirde buluşalım İstanbul uzak ve masraflı kalıyor .. Ankara olabilir mesela ..
Ynt: KralKartal Halısaha Organizasyonu | İstanbul Antalya'da buluşalım, Temmuz'un ikinci haftasından sonra ben oradayım
Ynt: KralKartal Halısaha Organizasyonu | İstanbul İstanbul varkem ilaveten semtimiz varken neden uzaklara uçuyoruz anlamıyorum
Ynt: KralKartal Halısaha Organizasyonu | İstanbul Yazayım yazmasına da olmaz bu organizasyon. 4 olduk anca.
Ynt: KralKartal Halısaha Organizasyonu | İstanbul Buluşma ayarlayalım maç detayları konuşulur bakılır duruma göre. Olmadı forumdan bir takım çıkarsa rakip takım ayarlarım ben eğer isterseniz öyle de bir şekil yapılabilir. Bi buluşma olsun artık yeter ya
Ynt: KralKartal Halısaha Organizasyonu | İstanbul Bu hafta acil karar olur herkes ayarlayamaz bence kendini ama haftaya yapalım bi organizasyon.
Ynt: KralKartal Halısaha Organizasyonu | İstanbul Böyle bir şey vardı ya, düşünen varsa zaman-mekan ayarlayıp yapalım. Konuyu 1 Haziran'da açmışım 1 Ekim oldu hâlâ bir ses yok