Sanıyorum ki konu açılmamış 2-1 yendik. Gollerden biri Cenk Tosundan geldi. Bir yıldır tehlike anında imdada koşan Cenk Tosundan.. Lig bitti gitti Cenk umarım seneye kendini daha çok gösterecektir.
İyi yapmışta harbi ozzy ne ara 12 asist yapmış,ayrıca tolgay müthiş oynamış yine ayrıca olurda şenol hoca gelirse bu ozzynin kerimin falan kendisini baya geliştireceğini düşünüyorum
Sonu iyi bitmesede acısıyla tatlısıyla bi sezon bitti yine Statsız bir sezon Özellikle avrupa maçlarînda kendimizden iyi bi şekilde bahsettirdik Heyecan verdik Sezon başında inanmasamda bi ara baya bi ümitlendim şampiyonluğa Tarafsız taraflı çok kişide beşiktaşı favori gördü Aslında iyi yoldaydık intihar haftamız olmasaydı Bilicle devam edilse yeni sezonda seviye daha yukarıda olurdu
Vay be ikimci yarı hiç oynamaan adam yinede 5 asist yapmış demekki oynasa sadece ligde 10 dan fazla yaparmış da bu çocukta anlamadığım bir şey var bi türlü olmuyo istemen düzeyde
Bu sene kacan sampiyonluga cok ama cok uzuldum. Statsiz sampiyon olup efsane bir sezon olarak tarihe gececektik, hemde seba sezonunda.