Ynt: Angry Birds tamam pc olayı normal peki tablet ne için lazım sana JB olunca bizde açıyoruz bişiler
Ynt: Angry Birds Cihan Note'umuz Premium Suite ile şahane oluyor Videoyu kıskanma lütfen [GALAXY Note] Introducing Premium Suite with Ice Cream Sandwich
Ynt: Angry Birds çok iyi olur ya iphone lu arkadaş bulunca sohbet etmek yerıne telefonuyla oyun oynamayı tercıh edıyorum cunku
Ynt: Angry Birds Dün teknosada denedim aradaki fiyat farkını unutmamak lazım volkan o kadarcıkta fark olsun biraz Can can Banucan yardım et volkan bize saldırıyor el birliği ile yıkmak lazım
Ynt: Angry Birds alıştım ben garipsemiyorum boşver be Cihan bizim telefonlarda 3310 değil ki iphone yetiyo mu yetiyo gerisini boşvercen iphone unu kimin aldırdığını hatırlasın önce Volkan bey eğer bugün samsung galaksi kullanıyorsa iphone un rahatlığına alıştığı içindir ve iphone u alsın diye kim kıskandırdı ben yani kısaca bana borçlu
Ynt: Angry Birds volkanın bir ara bi mesajı vardı halen onu arıyorum bulmak bir kaç günümü alcak adam yememiş içmemiş mesaj kasmış
Ynt: Angry Birds iphone 4s 16g le galaxy note gt n7000 fiyatlari ayni burda. Turkiyede nasil? zaten ismi uzerinde note iste acsin acsin dursun yani. apple nereye samsung nereye Allah askina? guneste yokki carpti diyim. bide elinde kalem filan 1 nisanda isyeri 4si mi veriyor. :lol konu iyice dagildi icin kusura bakmayin.
Ynt: Angry Birds Fiyatlar buradada aynı.. Apple ın Samsungtan üstün yanı nedir ??? Samsung Dünyanın en büyük bir kaç üreticisinden birisi hatta elmaya bile malzeme satıyor fena halde Kullanmayan bilemez..